Het leven is een prachtige leerschool. Het is mijn beste leerschool tot nu toe geweest om op spiritueel vlak te mogen groeien. Vroeger begreep ik niet waarom ik anders was, dat ik engelen en geesten kon zien en dingen wist over mensen. Nu zie ik het als een zegen, om dat te kunnen. In het jaar 1990 ontdekte ik dat ik de gaven heb om pijnen, blokkades en meer weg te kunnen nemen door middel van healing. Ze gaven me door dat wat ik deed een engelenhealing was. Toen ik het opzocht op het internet bleek het inderdaad te bestaan. Ik ben geboren met die gaven, want als ik mijn handen op pijnlijke plaatsen legde verdween de pijn, dat had ik al van jongs af aan. Jaren later begon ik het hoe en waarom te begrijpen, waarom ik deze gaven gekregen heb.

 

Tevens heb ik een prachtige visitatie van een engel gehad. Deze engel was anders dan al de andere engelen die ik waarneem. Deze engel kwam van buiten naar binnen toe, gehuld in een zee van helder licht en bracht mij een boodschap. God en de engelen leiden mij dagelijks in alles wat ik doe hier op aarde. Ik ben hun dankbaar voor dat wat ik ben en mag betekenen, voor mensen die mijn hulp vragen en nodig hebben.

 

Ondanks al mijn opleidingen die ik gedaan heb, is hetgeen ik van het Goddelijke heb gekregen mijn grootste geschenk. Het is iets waarvoor je bent geboren. Heb jij vragen omtrent jouw zoektocht en jouw weg die jij hebt te gaan, mag je me altijd vrijblijvend contacteren.

Ik help mensen met allerlei problemen.

Ik help jou graag verder.

 

Warme groetjes,

Mylène Désir

 

Wonderen ontstaan vanaf het moment dat jij in jezelf begint te geloven.

Een wonder dat ben jij !

Wonderen beginnen bij jouzelf, vanaf het moment dat jij beseft dat jij één van die wonderen bent hier op aarde, met tal van mogelijkheden.

Iedereen maar dan ook iedereen kan succesvol in alles zijn waar jij van droomt.

With love; Mylène Désir copyright.

 

Volg mij ook op facebook. Door mijn drukke agenda schrijf ik op dit moment iets minder op facebook.

Facebook; Mylène Désir